AYT Matematik Soru Bankası Önerileri 2022

25-09-2021 16:46

2021 yılının Eylül ayı ile birlikte eğitim maratonu yeniden başladı. Öğrenciler okulun yolunu yeniden tuttu. Bunun birlikte 2022 yılında yapılacak sınavlar içinde telaş şimdiden başladığını görebiliriz. Önümüzdeki sene sınava girecek olan öğrencilerin çalışmaya start verdiğini söyleyebiliriz. Bu sınavların başını ise TYT ve AYT çekiyor. Öğrenciler özellikle de zorluk derecesi yüksek olan AYT sınavına daha çok önem veriyor. Bu sınavın en son derslerinden biri ise matematik. Bizde bunu düşünerek AYT matematik soru bankası önerileri için 5 ayrı kitap sizlere sunacağız.

Sınava hazırlanan öğrenciler için konu anlatım ve soru bankaları olmazsa olmazlarıdır. Standart konu anlatım ve soru bankasının yanında ek kitaplara da ihtiyaç duyulmaktadır. AYT matematik soru bankası içinde yardımcı kaynaklara yönelmek gerekir.


AYT Matematik Soru Bankası Önerileri için 5 Kaynak

AYT, TYT sınavının ikini olarak bilinir. Daha detaylı ve zor sorular bu ikinci aşamada sorulmaktadır. AYT, "Alan Yeterlilik Testi” şeklinde açılıma sahiptir. AYT puanın yüzde 60’ına etki ettiği için daha önemlidir. AYT denemeler yaparak bu sınava en iyi şekilde hazırlanmak gerekir. Matematik dersinde AYT içinde 40 soru yer alır.

AYT matematik kaynak önerileri ile sınava sorunsuz hazırlanmak ister misiniz? 5 ayrı kaynak ile beraber 2022 AYT sınavına en güzel şekilde hazırlanabilirsiniz.


ÜçDörtBeş AYT Matematik Soru Bankası

3D AYT Matematik Soru Bankası

AYT matematik önerisi için ilk soru bankası kitapçığımız. 345 AYT Mat ile zorlu sınava kolayca hazırlanabilirsiniz. Bu sene çıkmış olan kitaplar tamamen müfredata uygundur. Üç dört beş AYT matematik öğrencilerin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek şekilde hazırlanmıştır. Buraya tıklayarak kitabınıza ulaşabilirsiniz.


Limit AYT Kronometre Matematik Denemeleri

Limit AYT Kronometre Matematik Denemeleri

3 4 5 AYT Matematik sonrasında ikinci öneri AYT kronometre kitabıdır. AYT kitapları arasında en farklı olan seçenektir. AYT denemeler olarak da bilinen bu kitapta süreyle birlikte kullanılmaktadır. Gerçek bir sınava girer gibi zamana göre deneme yapılmaktadır. Buraya tıklayarak kitabınınızı alabilirsiniz.


Tonguç Kampüs AYT Matematik Fasikülleri-Türev

Tonguç Ayt Turev

AYT kitapları arasında 3’üncü önerebileceğimiz kitap ise Tonguç Kampüs AYT Matematik Fasikülleri. Türev konusu üzerine detaylı bir kitaptır. Bu sayede aklınızda en ufak soru işareti kalmayacaktır. Kitabınıza hemen ulaşmak için buraya tıklayın!


Karekök AYT Matematik Deneme Sınavı

Karekök AYT Matematik Deneme Sınavı

Listede AYT denemeler olarak yer verdiğimiz ikinci kaynak da Karekök AYT matematik. Bu deneme sınavında ise zaman kısıtlaması yoktur. Ancak ciddiye alarak AYT sınavına girer gibi bir çözüm içinde bulanabilirsiniz. Kitabınıza hemen buradan ulaşın!


3D AYT Matematik Soru Bankası

3D AYT Matematik Soru Bankası

3 4 5 AYT Mat ile başlayan önerimizde son kitap ise 3D AYT Matematik. Soru bankası olarak karşımıza çıkan kitapta her seviyeye göre sorular yer almaktadır. Bilgi Sarmal AYT Mat ve daha birçok kitabı online site üzerinden bulabileceğinizi de unutmayım. Buraya tıklayarak kitabınıza ulaşabilirsiniz.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.