2021 LGS - Zor ve Ötesi Matematik Soru Bankası

01-12-2020 12:51
2021 LGS - Zor ve Ötesi Matematik Soru Bankası

LGS’de en çok zorlanılan ders matematiktir. Bunun sebebi ise her yıl yapılan LGS sınavlarında tüm öğrencilerin en zorlandığı dersin matematik olmasıdır. Matematik katsayısının fazla olmasından ötürü sınava giren kişiler için en önemli ders matematik haline gelmiştir. Bu sebeple sizlere tavsiyemiz LGS’ye kadar matematikten olabildiğince fazla soru çözmeye çalışın.


Her ne kadar fazla soru çözmek yararlı olsa da çözdüğünüz soruların zorluk derecesi de önemlidir. Eğer LGS matematikte başarılı olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken zor soruları çözmeye alışmak ve bu soruların çözüm yollarını öğrenmek. Zor soruların çözüm yollarını öğrenirseniz LGS’ye girdiğinizde bu çözüm yolları aklınıza gelebilir ve soruları daha hızlı bir şekilde çözebilirsiniz. Bu sayede sınavda süreniz arttırabilir ve sınavda takıldığınız soruları tekrardan çözebilirsiniz.

 

İşte, Tonguç Akademi Zor ve Ötesi Matematik Soru Bankası LGS matematikte yüksek net yapmak isteyenlere özel olarak hazırlandı. Zor ve Ötesi Soru Bankası tamamen yeni nesil ve öğretici sorularıyla LGS’ye hazırlanırken sizlere çok fazla yardımcı olacaktır. Zor ve Ötesi Matematik Soru Bankası sayesinde LGS’de karşına çıkabilecek soruların bir tık daha zor seviyedeki sorularına alışabilir ve bu soruların sebep olabileceği stres ve kaygı ile önceden yüzleşebilirsin.

 

Her ne kadar zor bir kitap olsa da MEB kazanımlarını kesinlikle aşmıyor. Ayrıca içerisinde aşırı derecede gereksiz ve zor sorular da bulunmamaktadır.  Çözemediğiniz sorular olursa da kesinlikle bu soruların çözümlerini sonradan öğrenin, çözümlerini sonradan öğrenmezseniz ne kadar çok soru çözerseniz çözün bu soruların size hiçbir yararı olmayacaktır.

 

Zor ve Ötesi Matematik Soru Bankası içerisinde günlük hayatında karşılaşabileceğin problemler de bulunmaktadır. Bu sorular sayesinde LGS’ye en iyi şekilde hazırlanabilirsin ve rakiplerinin önüne geçebilirsiniz. Zor sorular çözmek sınava hazırlanırken ilk başlarda seni zorlayabilir ama pes etmeyerek çalışmaya devam edersen ilerleyen zamanlarda bu zor sorular sana çok kolay gelecektir. LGS’ye benzeyen soru tarzıyla Zor ve Ötesi Matematik kitabını güvenilir ve hızlı bir şekilde sitemiz üzerinden satın alabilir, hemen çözmeye başlayabilirsin.

 

Her ne olursa olsun asla çalışmayı bırakma. Eğer yapamadığın sorular olursa da sakın ümitsizliğe düşme. Çünkü, unutma her yanlış sana bir doğruyu öğretecektir!

 

 

► Kitabı Hemen SATIN ALMAK için buraya tıklayabilirsin...

► Zor ve Ötesi Matematik Soru Bankası inceleme videomuz için buraya tıklayabilirsin...


 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.